Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români prinși în flagrant de poliția franceză. Aceștia furau metal de la un centru de reciclare
WhatsApp
În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, jandarmii din Bedous și Oloron au prins în flagrant doi bărbați. Aceștia au fost arestați pentru furt calificat la centrul de reciclare din Bedous.

Trecuseră mai multe nopți de când jandarmii brigăzii din Bedous, ai brigăzii de cercetare și ai PSIG (plutonul de supraveghere și intervenție al jandarmeriei) din Oloron au instituit un sistem de supraveghere în apropierea centrului de colectare a deșeurilor din Bedous.

"Supravegherea" a dat roade sâmbătă seara. Doi români care locuiesc în Spania au fost arestați după ce au fost prinși în flagrant pentru furt masiv de metale. Bărbații nu ar fi prima lor abatere de la lege .

Unul dintre cei doi, a fost recunoscut de supravegherea video. Acesta este acuzat de 15 furturi la centrul de colectare a deșeurilor din Bedous și de un furt la centrul de colectare a deșeurilor din Ledeuix. Este vorba despre un român de 47 de ani, care ar fi comis cele mai multe dintre fărădelegile sale cu o femeie. În noaptea arestării sale, el era de data aceasta însoțit de un alt bărbat de 39 de ani. El va fi urmărit penal pentru acest furt comis sub ochii jandarmilor.

 

 

Cei doi români au fost chemați la tribunal pentru a fi judecați

 


Astfel, după această noapte, bărbatul este acuzat de 16 furturi în formă agravată. Cei doi au rupt gardul pentru a intra în incinta depozitului de deșeuri, din care au furat în repetate rânduri. Începând din decembrie anul trecut, acesta a furat cam de una-două ori pe săptămână. Când a fost confruntat cu imaginile de pe camerele de supraveghere, acesta ar fi recunoscut infracțiunile.

În urma reținerii lor în arestul poliției, cei doi suspecți au fost chemați pentru a se prezenta în fața magistraților la data de 1 septembrie, unul pentru 16 furturi în formă agravată, iar celălalt pentru furtul de sâmbătă din Bedous.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel