Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români, jefuiți de polițiști falși pe o autostradă din Germania. Poliția adevărată, apel la cetățeni
WhatsApp
Doi bărbați s-au prefăcut că sunt polițiști rutieri și au jefuit ocupanții unei dube înmatriculată în România. 

O nouă metodă de tâlhărie pe Autostrăzile din Germania. Doi bărbați, care s-au prefăcut că sunt polițiști în civil, au oprit o dubă înmatriculată în România și au cerut șoferului și pasagerului să le prezinte documentele de identitate. Profitând de neatenția pasagerului, făptașii au sustras o geantă cu bani, care a fost smulsă violent din mâna pasagerului, informează un comunicat de presă al Poliției Hesse de Nord - Kassel. 

Serviciul de investigații penale din Kassel anchetează acum furtul și caută martori care să poată oferi informații despre falșii polițiștii și despre mașina lor.

Hoții merg cu un Audi A6 break

 

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut pe A7, în parcarea Herkulesblick, în jurul orei 11.30. Șoferul și pasagerul dubei, ce aparține unei firme de transport, au sunat la poliție și le-au spus că un Audi A6 Break, cu numere de înmatriculare germane, s-a încadrat în fața vehiculului lor pe autostradă, în apropiere de Lutterberg.

Pasagerul din Audi a coborât apoi geamul și le-a făcut semn să se oprească. Șoferul dubei a oprit apoi pe banda de urgență, unde cei doi bărbați s-au apropiat de vehicul și s-au prefăcut că sunt polițiști care efectuează un control în trafic.

În momentul în care ocupanții dubei le-au arătat actele de identitate, polițiști falși au descoperit geanta plină cu numerar în cabina șoferului și au cerut să le fie predată. Pasagerul a intrat atunci la bănuieli și nu a vrut să renunțe la geantă, însă unul dintre cei doi falși polițiști i-a smuls-o violent din mână.

Hoții au fugit apoi pe autostradă, în direcția Kassel, conform victimelor jafului.

Poliția face apel la oricine poate oferi informații despre infracțiune, autori sau vehiculul acestora. Oricine poate deține astfel de informații sunt rugați să contacteze secția de poliție din North Hesse la 0561-9100.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel