Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Doi ROMÂNI au fost JEFUIȚI de mii de lire pe o autostradă de un FALS POLIȚIST
WhatsApp
Doi români au fost jefuiți de mii de euro pe autostradă din Germania, de un bărbat care s-a prezentat ca fiind polițist. 

Incidentul s-a petrecut duminică seară. Cei doi bărbați români, de 24 și 28 de ani, se deplasau pe o autostradă și s-au oprit la o benzinărie în apropiere de localitatea Lohmar.

La scurt timp după ce și-au reluat călătoria, un autoturism argintiu, marca Alfa Romeo, s-a băgat în fața lor și i-a forțat să oprească. Din autoturism a coborât un bărbat care s-a prezentat drept polițist și s-a legitimat cu o carte de identitate falsă, potrivit express.de.

Acesta i-a întrebat pe cei doi români dacă transportă droguri, țigări sau alte bunuri ilegale și a cerut să vadă ce se află într-un sac pe care bărbații îl aveau în mașină, sub pretextul unei percheziții. Însă după ce s-a uitat în sac, hoțul a fugit cu el la mașină și a plecat.

Cei doi români spun că în sac se aflau mai multe mii de lire, bani proveniți de la un dealer auto din Marea Britanie. Aceștia s-au întors imediat la benzinăria în care opriseră mai devreme, pentru a alerta poliția.

Polițiștii îl caută acum pe hoț și au intervievat deja mai mulți martori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel