Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români au făcut circ într-o gară din Germania: S-au dezbrăcat și au mușcat polițiștii veniți să-i calmeze
WhatsApp
Doi români au făcut circ într-o gară din Germania, fiind, în cele din urmă, arestați de poliție. 

Incidentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 21:40. Un angajat al căilor ferate a observat doi bărbați traversând ilegal mai multe linii în gara principală Halle (Saale). Angajatul le-a atras atenția acestora cu privire la comportamentul neadecvat și pericolul în care s-au pus.

Cei doi români s-au enervat și au pornit scandalul

 

Potrivit presei locale, în loc să înțeleagă că au greșit, bărbații de 20 și 38 de ani s-au adresat însoțitorului de tren cu cuvinte defăimătoare. Angajatul căilor ferate a informat apoi o patrulă de la Poliția Federală, care se afla în stația principală.

Agenții i-au controlat pe bărbați pentru a stabili identitatea acestora. Ambii au avut un comportament deosebit de agresiv și necooperant față de patrulă. Tânărul de 20 de ani și-a arătat în cele din urmă poliției federale cartea de identitate românească valabilă.

Vărul lui, însă, a început să se înfurie, aruncându-și portofelul și apoi jacheta pe jos. Când a început să-și dea jos puloverul, sub care nu mai purta nimic, oamenii legii au încercat să-l rețină.

Situația a escaladat din ce în ce mai mult și bărbatul de 38 de ani a lovit cu pumnul pieptul unui ofițer. A trebuit să fie pus la pământ și încătușat. Și aici a rezistat și s-a opus masiv și a încercat să muște și să scuipe serviciile de urgență. A fost dus la infirmerie pentru toate măsurile procesuale penale ulterioare.

Pe drum, a încercat să fugă din arest și a încercat de mai multe ori să se elibereze. În birou, a urlat și a lovit de mai multe ori cu pumnii într-o ușă.

Pe lângă procesele verbale de contravenție pentru trecerea ilegală a căilor de cale pentru ambii bărbați, bărbatul de 38 de ani se confruntă și cu acuzații penale pentru insultă, ultraj și atac asupra oamenilor legii și vătămare corporală, mai scrie sursa citată.

 

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel