Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români, arestați la granița olandeză: Unul avea bolidul de lux burdușit cu mii de euro, altul călătoarea cu două femei
WhatsApp
Doi români au fost arestați, joi seara târziu, de poliția militară pe autostrada A12 lângă Zevenaar sub suspiciunea de spălare a banilor și trafic de persoane. 
Poză generică, captură YouTube.com

Ambii bărbați au 32 de ani. Unul dintre ei este suspectat de spălare de bani, pentru că a transportat mii de euro în mașină și nu a putut spune cum a obținut acei bani.

Celălalt bărbat avea în mașină două femei de 23 de ani. El a fost arestat pe baza informațiilor și declarațiilor. Cele două femei sunt în custodia agențiilor de ajutor. 

Cele două mașini au fost oprite și verificate în cadrul unei acțiuni de verificare în cazul trecerilor ilegale a frontierei. La primul șofer, ofițerii au văzut o grămadă de bancnote în consola centrală a mașinii. Șoferul avea sume mari de bani în diferite locuri din mașină. În total 14.000 de euro, potrivit gelderlander.nl.

Autoritățile investighează în continuare bărbatul care călătoarea cu cele două femei în mașină pentru a stabili dacă există într-adevăr un caz de trafic de persoane. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel