Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi bărbați se certau în apropierea unei căi ferate din Italia: Un român a fost călcat de tren
WhatsApp
Doi bărbați se certau în apropierea unor șine de cale ferată din gara Tivoli, Italia în momentul în care un tren l-a lovit pe unul dintre ei, un cetățean de naționalitate română. 

Din cauza impactului foarte mare, românul în vârstă de 48 de ani nu a reușit să supraviețuiască.

Tragedia a avut loc după-amiază, în jurul orei 16.30 în Italia. Potrivit reconstituirilor, unuia dintre martorii dezastrului, cei doi se certau aprins, ajungând chiar să arunce cu pietre unul în celălalt. Din acest motiv au început să fugă pe linia ferată, unul după altul.

 

Cum a avut loc accidentul fatal pentru român

 

În timp ce cearta lor continua, un convoi al liniei Roma-Tivoli a sosit și l-a lovit pe unul dintre cei doi bărbați, un cetățean român în vârstă de 48 de ani, care a murit pe loc.

Cazul este investigat de secția de poliție din Tivoli și de Poliția feroviară. Tragicul accident a avut repercusiuni grave asupra traficului feroviar, cu rute anulate și întârzieri de peste o oră. Situația a revenit la normal abia seara târziu, conform presei străine.

Vezi și

 

Doi români au ajuns la spital, după un accident de tren: două locomotive s-au ciocnit

 

Un accident feroviar, în care au fost implicate două locomotive, a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, între localităţile Toporu şi Chiriacu din judeţul Giurgiu, doi bărbaţi, mecanici de locomotivă, fiind răniţi.

Unul dintre aceştia se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit ISU Giurgiu, doi bărbaţi, în vârstă de 55, respectiv 58 de ani, au ajuns la spital. Evenimentul a avut loc la aproximativ un kilometru de Gara Toporu, între două locomotive.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul ISU Giurgiu şi ISU Teleorman, cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu.

Echipajele au constatat faptul că în locomotive se aflau trei bărbaţi, găsiţi conştienţi şi cooperanţi.

''Doi dintre aceştia au fost preluaţi de SAJ şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Giurgiu. Un alt bărbat, în vârstă de 57 de ani, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând transportul la spital pentru investigaţii suplimentare'', arată sursa citată.

Continuă știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel