Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dezvăluirile unei hostesse de la un restaurant de lux: „Am primit un bacșiș de 100 de lire sterline doar pentru că am salutat un domn bogat”
WhatsApp
O hostessă de la un restaurant de lux din cartierul Mayfair, Londra, a dezvăluit cu brutalitate "comportamentul nebunesc al oamenilor bogați" pe care l-a experimentat în timp ce lucra. Aflați mai jos ce lucruri uluitoare au făcut unii dintre clienți.
Dezvăluirile unei hostesse de la un restaurant de lux: „Am primit un bacșiș de 100 de lire sterline doar pentru că am salutat un domn bogat” / Foto: Unsplash

Capitala Marii Britanii atrage unii dintre cei mai bogați oameni din lume, care nu se tem să lase bacșișuri mari atunci când mănâncă la restaurant.

TikToker-ul @bbybeets spune că a petrecut un an lucrând ca hostess la un restaurant de lux din Mayfair și că niciodată nu ar fi primit un bacșiș mai mic de 20 de lire sterline.

 

„20 de lire sterline pentru oaspeții care mâncau aici erau ca 20 de pence pentru noi, oamenii obișnuiți"

 

Tânăra a dezvăluit că oaspeții le dădeau în mod regulat chelnerilor bacșișuri de peste 1.000 de lire sterline pentru o masă. Aceasta și-a amintit de momentul în care a primit un bacșiș de 100 de lire sterline doar pentru că a salutat un "bătrân bogat".

"Un bătrân bogat a venit la mine și m-a întrebat: "Știi cine sunt eu?" I-am spus: "Nu". Iar el mi-a spus: "Întinde mâna".

"Așa că am făcut-o. Și mi-a pus 100 de lire sterline în mână. Mi-a spus: "Mă cunoști acum?". Am zis: "Da, da, te cunosc".

Fără a dezvălui restaurantul exact, TikToker-ul susține, de asemenea, că cei bogați își scoteau soțiile în oraș într-o săptămână, iar prostituatele lor de "10.000 de lire sterline" în următoarea.

"Veneau niște traficanți de arme", a adăugat ea, "și ne adunau o notă de plată de vreo 20.000 de dolari".

"Pur și simplu nu pot să cred că portarul și [chelnerul șef] primesc bacșișuri de sute de lire pentru a obține o masă", a recunoscut ea.

"Îi strecurau portarului fie o sumă mare de bani pe care o împărțea cu chelnerul șef, fie îi strecurau portarului un pic și apoi și chelnerului șef un pic - prin puțin înțeleg 200 sau 300 de lire sterline."

Ea a adăugat despre maître d' (chelnerul șef): "Aceștia sunt oamenii care selectează locul în care te așezi, aici trebuie să-ți verifici atitudinea, indiferent cât de târziu ai întârziat sau ce ți s-a întâmplat. Trebuie să îi lingușești pentru că ei sunt cei care se ocupă de seara ta."

 

„Pentru ei sunt bani de joacă, bani de distracție”

 

TikToker a continuat: "Aveam invitați care veneau și care ar fi dat cu ușurință 20.000 de dolari pe o singură sticlă de vin. Apropo, nu e vorba de șampanie sau de Dom Perignon, de sticle mari, de genul magnum. Aceasta era doar o sticlă foarte bună de vin roșu.”

"Nici măcar nu vorbeam cu ei. Am fost acolo două zile pe săptămână, nu-mi păsa ce se întâmpla în acele două zile, aveam o slujbă cu normă întreagă, așa că eram acolo doar ca să arăt drăguț, să-mi iau banii și să plec, așa că nu eram acolo să fac conversație și primeam bacșișuri de 20 de lire sterline pentru că le luam umbrela sau 40 de lire sterline pentru că îi conduceam la masă.

Sau chiar i-am spus unui tip "sper că ai avut o seară plăcută" și mi-a dat 20 de lire. Acest lucru merge dincolo de bogăție. Pentru ei sunt bani de joacă, bani de distracție.", mărturisește tânăra, confor Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel