Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De Crăciun, o familie de români își caută disperată tatăl: Damian este dispărut de 12 zile. „Ofer recompensă!“
WhatsApp
Un român bolnav de Alzheimer este căutat de 12 zile de familia sa, precum şi de oamenii care s-au mobilizat să-l găsească. Pe un ger crâncen, omul a plecat de acasă, fiind văzut pe camerele de supraveghere, dar nu este încă localizat. Cei dragi se tem că ar fi murit deja de frig. 

Damian Căprilă are 63 ani și este din Constanța. Bărbatul, fost instructor auto foarte respectat, suferă de Alzheimer. El a dispărut din 15 decembrie și nu este de găsit nici acum. Iar la Constanţa, temperaturile atmosferice au coborât nopţi în şir sub zero grade, astfel că familia sa se teme de ceea ce este mai rău: că bărbatul ar fi putut muri deja de frig, însă nu și-au pierdut speranța că îl vor găsi și îl caută fără încetare.

„La data de 15 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unui bărbat, CĂPRILĂ DAMIAN de 63 de ani, din municipiul Constanţa, judeţul Constanţa. Acesta a plecat, în mod voluntar, la data de 15 decembrie a.c., fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu. 

SEMNALMENTE: Nu se cunosc. 

ÎMBRĂCĂMINTE: La momentul plecării, bărbatul purta geacă neagră cu glugă, pantaloni sport de culoare neagră cu dungi albe, fes albastru închis şi cizme maro. 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 1 Poliţie, tel. 0241.559.868 sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, tel. 0241.611.364“, a anunţat Poliţia la acel moment. 

De Crăciun, o familie de români își caută disperată tatăl

 

Familia sa se leagă de orice fiecare i-ar putea duce la Damian. Ultima dată ar fi fost văzut în zona Tomis 3, și familia c ere ajutorul celor care au camere de supraveghere în zona bd Tomis, str. Docherilor, str. Primăverii, str. Pictor Nicolae Grigorescu, str. Limanului, bd. Lapusneanu, bd. Soveja sau oricare străzi adiacente să verifice dacă bărbatul a fost surprins în imagini.

„Întrucât nu exista camere de înregistrare video între blocuri, putea ieși in orice direcție! De aceea ajutorul celor care pot oferi informații/imagini din zona după ora indicată mai sus, poate duce mai aproape familia de reconstituirea traseului și găsirea lui Damian. Dacă puteți ajuta, va rugam sa transmiteți informații/imagini pe whatsapp la nr de tel: 0769 639 763.Mulțumiri celor care au rupt din timpul lor vizionând înregistrările și au transmis familiei informații! Cu speranța ca nu veți rămâne indiferenți, va mulțumim!“, este mesajul soției sale, Camelia. „Vă rog mediatizați !!!!!! Poate îl găsim viu dar cel mai posibil mort. Offffffff“, mai scrie femeia.

Ultima dată, Damian a fost văzut în Constanța, în zona unde se află punctul albastru.

2. -imagine fara descriere- (roman-disparut-constanta.png)

Damian este dispărut de 12 zile. Familia oferă recompensă!

 

Soția sa este dispusă să ofere o recompensă generoasă oricui are vești despre soțul său.

„Am intrat în a 12-a zi de când a dispărut omul, prietenul, camaradul, soțul, tatăl iubit, Damian Căprilă. Până la această oră știm că de pe data de 15.12.2021, ora 15.43, când a fost văzut pe cameră, a mers în continuu în Constanța, timp de 9 ore, ajungând la ora 00.58 de pe str. Primăverii, pe str. Docherilor.

Deci, în 24 ore s-a reușit să se refacă un traseu de 5 minute. Dacă se merge în acest ritm, adică, dacă așa de greu se pot viziona camerele de luat vederi, oare în cât timp îi vom afla traseul parcurs și unde a căzut/ dispărut?

Dacă era un criminal în serie tot așa acționau organele abilitate, tot așa de indiferenți erau cei care au camere de luat vederi? Mă întreb și eu, oare în Constanța, în România, există doar secția 1 de Poliție și punct? Nu vreau să mă refer doar la cazul nostru, ci la toate cazurile de dispariție a unor persoane bolnave. Schimbați sistemul domnilor de sus!!! Pe lângă bolnavii dispăruți, fără voia lor, se distrug și familiile. Scuzați-mă, dar încep să-mi pierd puterile și speranța că-mi mai recuperez bărbatul și tatăl copiilor“, este mesajul disperat al rudelor sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel