Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crima șocantă în Italia: Loredana a fost ucisă de iubitul de 75 de ani, care apoi a încercat să se sinucidă
WhatsApp
Italia este în stare de șoc, după crima de la Taranto. Un bărbat în vârstă de 75 de ani și-a ucis cu sânge rece partenera de viață iar apoi a încercat să se sinucidă. 

Crima care șochează Italia s-a petrecut în orașul Manduria (provincia Taranto). Un bărbat de 75 de ani a bătut-o mai întâi pe partenera sa de 71 de ani, apoi i-a tăiat gâtul și a ucis-o. Ulterior, pensionarul a încercat să se sinucidă, dar nu a reușit. Bărbatul a suferit răni la brațe și gât și se află în arest pentru omor.

Bărbatul i-a tăiat gâtul iubitei sale și a încercat să se sinucidă

 

Potrivit presei locale, incidentul s-a petrecut în Manduria, în provincia Taranto, unde un bărbat și-a ucis partenera înainte de a încerca să-și ia viața. Motivul crimei oribile a fost o ceartă furioasă între cei doi.

Drama a avut loc marți, 12 octombrie, într-un apartament de locuințe sociale în care cei doi locuiseră împreună de ceva timp, în via Manfredi.

Autorul crimei este Pietro Dimitri, un pensionar recidivist în vârstă de 75 de ani. Potrivit reconstituirii, el a lovit-o în mod repetat cu un cuțit pe partenera sa de 71 de ani, Giuseppa Loredana Dinoi, cu care conviețuia.

Din primele informații reiese că între cei doi a pornit o ceartă furioasă iar, la un moment dat, bărbatul a luat arma albă, ucigând-o pe femeie. În cele din urmă, cu același cuțit pensionarul ar fi încercat să-și ia viața provocându-și mai multe răni.

Alarma a fost dată de vecinii cuplului care, alarmați de țipetele femeii, au chemat carabinierii.

Când oamenii legii au ajuns la fața locului, nu mai era nimic de făcut pentru victimă. Lucrătorii medicali de la 118 care au ajuns la scurt timp după aceea au putut constata doar moartea femeii care a fost înjunghiată în gât și a pierdut mult sânge.

Pensionarul a recunoscut crima

 

Autorul crimei a fost dus la spital bărbatul, cu leziuni la brațe și gât. A fost arestat pentru crimă, păzit de carabinieri la spitalul Marianna Giannuzzi din Manduria.

Bărbatul, care nu este în pericol de moarte, a recunoscut crima în fața carabinierilor.

Între timp, anchetatorii au recuperat deja și au confiscat cuțitul folosit de bărbat, care va fi acum examinat de serviciul de criminalistică. Totodată, va fi analizat și apartamentul în care a avut loc crima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel