Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul din Spania care și-a ucis cumnatul a fost arestat. Totul a pornit de la niște terenuri
WhatsApp
Un român a fost arestat în Spania, fiind acuzat că și-a ucis fostul cumnat. Totul a pornit de la o ceartă pe câteva terenuri. 

Judecătoria din Zaragoza a decis arestarea preventivă fără cauțiune a lui Gheorghe J., un român de 54 de ani, suspectat de uciderea vecinului său, Ion Valentin R., în vârstă de 48 de ani.

Potrivit presei locale, crima a avut loc pe 12 februarie, pe un drum de pământ din apropierea Parcului Samà din Cambrils, Tarragona. Gheorghe l-ar fi lovit intenționat pe Ion cu mașina, apoi l-ar fi bătut cu brutalitate provocându-i decesul.

Cei doi bărbați, foști cumnați, se aflau de mult timp în conflict pentru proprietatea unor terenuri. Gheorghe susținea că terenurile, achiziționate printr-un sistem de acțiuni, îi aparțineau în totalitate.

După crimă, Gheorghe a fugit la Zaragoza, unde s-a refugiat la un prieten. Aici a fost identificat și denunțat la poliție de un membru al familiei victimei, care aflase despre tragedie din presă.

Deși Ion Valentin nu a murit imediat, el a reușit să declare polițiștilor sosiți la scenă că a fost lovit intenționat de vecinul său. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, victima a decedat ulterior.

Gheorghe a fost prins după o căutare de zile întregi, în care au fost implicate atât poliția spaniolă, cât și Mossos d’Esquadra (Poliția Cataloniei).

Poliția a declanșat o investigație pentru crimă, iar românul urmează să fie judecat pentru fapta sa.

 

----------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel