Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crimă ciudată în Italia: Un român a fost înjunghiat în balconul casei; un alt tânăr a fost grav rănit cu un cuțit în aceeași curte, anul trecut
WhatsApp
Un român a fost găsit fără suflare  în balconul casei sale din orașul Desio, după ce a fost înjunghiat, duminică.  Potrivit unei prime reconstituiri, carabinierii l-au plasat deja în arest pe agresorul victimei române: un bărbat de naționalitate cubaneză.
Crimă ciudată în Italia: Un român a fost înjunghiat în balconul casei; un alt tânăr a fost grav rănit cu un cuțit în aceeași curte, anul trecut

Crima a avut loc duminică, 4 iunie, la ora 10.20, în centrul istoric al orașului Desio. Un bărbat de naționalitate română a fost găsit zăcând la pământ, pe balconul unei case vechi cu curte din Via Matteotti, la câteva zeci de metri de Piazza Conciliazione. Bărbatul locuia acolo împreună cu partenera sa.

La sosirea carabinierilor, aceștia nu au putut decât să constate că cadavrul era înconjurat de un lac de sânge. Potrivit unei prime reconstituiri, militarii l-au reținut deja pe atacator, un bărbat de naționalitate cubaneză. El ar fi fost cel care l-ar fi lichidat pe român cu mai multe lovituri de cuțit în gât.

Presupusul ucigaș al românului, un bărbat de naționalitate cubaneză, a fost arestat

 

Execuția a avut loc la capătul unei discuții violente în care agresorul l-ar fi lovit cu lovituri de picior și pumni și apoi l-ar fi înjunghiat. Bătaia și apoi crima ar fi fost văzute de câțiva vecini și trecători. La fața locului, imediat ce a fost primită sesizarea, puțin după ora 10.20, s-au deplasat imediat carabinierii de la compania din Desio, urmați imediat de cei de la criminalistică. Atacatorul ar fi fost oprit la scurt timp, nu departe de piazza Conciliazione.

În 2022, un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat în aceeași curte

 

Ancheta este în plină desfășurare. De asemenea, se caută arma folosită pentru comiterea crimei. Există de mult timp o problemă de securitate în acea instanță. În ajunul Anului Nou 2022, un tânăr de 26 de ani a fost grav rănit cu un cuțit în aceeași curte.

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

 https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel