Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus. Românii din Belgia se unesc pentru a ajuta spitalele din România: "Nu contează unde ne aflăm. Suntem toţi români şi trebuie să fim uniţi!"
Românii din Belgia se mobilizează pentru a ajuta spitalele din România să facă faţă cazurilor de coronavirus care cresc pe zi ce trece. Un grup de cetăţeni s-a aliat unor organizaţii din ţară pentru a trimite materiale şi echipamente necesare precum şi aparate medicale. 

"În acestă perioadă, in lupta cu virusul COVID-19, nu contează unde ne aflăm, in România sau in diaspora, suntem toti români si trebuie sa fim uniti!", scrie European Centre for Romanian Unity.

Organizaţia doreşte să ajute spitalele din România echipamente de protecţie şi aparatură şi face apel către donatorii care vor să se alăture iniţiativei.

"Vedem zi de zi cum spitatele din România "cad" unul dupa altul contaminate de acest virus si că nevoia de echipamente de protectie pentru personalul medical este imensă. La fel, aparatele de ventilaţie mecanică necesare pacientilor aflati in stare gravă.

Am decis sa ne alaturam campaniei Daruieste Viata si, din Belgia si din diaspora, sa dam dovada de #Solidaritate !

Donatiile dumneavostra vor ajunge ACUM acolo unde este nevoia mai mare si, daca trecem cu bine de acest moment greu, banii vor fi pe mâini bune pentru actiunea Spitalul #daruiesteviata. #PRIMULSPITAL de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România. (https://www.facebook.com/daruiesteviata.ro/videos/992429514246061/)

https://roexpat.be/sprijina-si-tu-lupta-impotriva-covid-19-investeste-in-campania-romanii-din-belgia-contribuie/ se arată pe pagina European Centre for Romanian Unity.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
7 apr 2020, 17:54
DCMedical.ro
7 apr 2020, 08:23
DCBusiness.ro
7 apr 2020, 18:54
DefenseRomania.ro
7 apr 2020, 15:32