Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus. Marea Britanie, primele măsuri pentru cei care se întorc din zonele afectate din Italia
WhatsApp
Britanicii care se întorc din nordul Italiei vor trebui să se autoizoleze la domiciliu dacă încep să se simtă rău, potrivit Daily Mail. Cei care au fost în oraşele închise de oficiali italieni, din Lombardia şi Veneto, vor trebui să stea în carantină chiar dacă nu au simptome.
Foto ILUSTRATIV

Toţi britanicii care au fost în nordul Italiei vor trebui să se autoizoleze la domiciliu dacă încep să se simtă rău, a anunţat Guvernul, pe fondul temerii că focarul de coronavirus se va transforma într-o pandemie.

Cei care au fost în oraşele închise de oficiali italieni, din Lombardia şi Veneto, vor trebui să stea în carantină chiar dacă nu se simt rău, a declarat secretarul pentru sănătate, Matt Hancock.

De asemenea, oamenii au fost sfătuiţi să rămână acasă două săptămâni dacă s-au întors din Iran sau din oraşele Daeugu sau Cheongdo din Coreea de Sud, care au fost grav afectate de coronavirus.
Celor care au revenit din Vietnam, Cambodgia, Laos şi Myanmar li s-a spus că se autoizoleze dacă au simptome asemănătoare gripei, cum ar fi tuse sau febră.

Sfatul Guvernului vine în condiţiile în care peste 200 de persoane au fost infectate cu COVID-19 - boala cauzată de virusul SARS-CoV-2 - în Italia şi şapte au murit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel