Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus. Români amendaţi şi arestaţi în Belgia pentru că nu au respectat restricţiile. Ce au găsit poliţiştii în maşina lor
Poliţia din Belgia a oprit, miercuri, mai mulţi cetăţeni francezi şi români în Bilzen, Hoeselt şi Voeren. Toţi au fost amendaţi, scrie hln.be.

Un vehicul din Franţa a fost oprit în jurul orei 13.30. Şoferul a declarat că se deplasa din Olanda în Belgia pentru a merge la un magazin. 

Un pasager din autovehicul, cetăţean francez, a fost amendat 250 de euro pentru nerespectarea regulilor privind criza de coronavirus.

În vehicul, poliţiştii au mai găsit o plăcuţă germană furată şi o plăcuţă de înmatriculare din Luxemburg. Numerele de identificare au fost confiscate şi vor fi predate serviciilor competente.


Trei români amendaţi


Pe teritoriul Voerenului, trei români au fost opriți la trecerea de frontieră într-un vehicul francez, în jurul orei 10 dimineața.

Românii nu au putut oferi un motiv valabil pentru prezența lor la Voeren și au fost, prin urmare, amendați cu 250 de euro fiecare pentru încălcarea legii "corona".

Deoarece poliţiştii au descoperit în maşina lor şi echipamente de efracție, cei trei români au fost arestați pe loc şi li s-au luat amprentele, apoi au fost fotografiaţi pentru a fi înregistraţi.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
5 apr 2020, 09:42
DCMedical.ro
5 apr 2020, 08:57
DCBusiness.ro
5 apr 2020, 15:09
DefenseRomania.ro
5 apr 2020, 11:42