Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Controale în trafic în Germania: Doi români, duși de pe Autostradă direct la închisoare
WhatsApp
Doi români au fost arestați în Germania, fiind depistați în urma unor controale de rutină în trafic. 

Polițiștii germani au arestat săptămâna trecută, în cadrul unor controale de rutină efectuate pe autostrada A17, în zona Berggießhübel (Saxonia) , doi români căutați de autoritățile germane cu mandate de arestare.

Potrivit unui comunicat al poliției, primul a fost arestat vineri, 20 noiembrie, în jurul orei 21.00. Românul în vârstă de 31 de ani a fost verificat în zona de odihnă. În urma căutărilor în baza de date, oamenii legii au descoperit că bărbatul era căutat, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru vătămare corporală, conducere fără permis, falsificare de documente, încălcarea legii privind asigurarea obligatorie și conducere sub influența drogurilor.

Tânărul a fost transportat la închisoare.

Duminică, 22 noiembrie, un al doilea român a fost verificat de agenții care efectuau controale. Și acesta era căutat cu mandat de arestare pentru că nu s-a prezentat, în luna octombrie, la primul termen al procesului în care este judecat pentru vătămare corporală gravă.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat și prezentat judecătorului care a dispus închiderea sa în Penitenciarul din Dresda, informează aceeași sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel