Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Controale în gările din Germania. Un român, care se plimba prin gară fără mască, săltat de polițiști
WhatsApp
Polițiștii federală a efectuat mai multe controale în gara principală din Dortmund. În timpul unei razii, agenții de poliție au verificat un tânăr de 22 de ani, de origine română, care era fără mască de protecție. 
Controale în gările din Germania. Un român, care se plimba prin gară fără mască, săltat de polițiști

În jurul orei 12:00, Poliția Federală a verificat un cetățean român care se plimba prin gara centrală din Dortmund, fără să-și acopere gura și nasul. După ce l-au interogat și verificat în baza de date, agenții au descoperit că pe numele românului fusese emis un mandat de arestare

Judecătoria districtului Vechta l-a condamnat pe român, în septembrie 2020, la o pedeapsă cu închisoarea de 100 de zile pentru furt. Poliția federală l-a arestat pe fostul rezident din Dortmund și l-a adus la secția de poliție.

La secția de poliție, românul a reușit să ia legătura cu sora sa, care a venit și a plătit o cauțiune de aproape 1.600 de euro, reușind să-l scape pe tânăr de închisoare. Însă, oficialii au inițiat o procedură de contravenție administrativă a tânărului, din cauza încălcării Ordonanței privind limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel