Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Comisarul european pentru sănătate și-a oferit sprijinul pentru sistemul sanitar românesc
WhatsApp
Comisarul european pentru sănătate Stella Kyriakides și-a oferit joi, în cadrul unei discuții telefonice avute cu ministrul Sănătății Cseke Attila, sprijinul pentru sistemul sanitar românesc.
Pacienți români cu Covid, duși la spitalele din Ungaria

„Astăzi l-am sunat pe ministrul Sănătății din România, Cseke Attila, pentru a-mi oferi sprijinul pentru situația dificilă în ceea ce privește COVID 19 din România. Provocarea COVID 19 rămâne foarte reală. Lucrăm pentru a sprijini România și toate statele membre care au nevoie”, a scris joi pe Twitter Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sănătate și Siguranță Alimentară.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății, cei doi oficiali au discutat subiecte de interes pentru consolidarea răspunsului și rezilienței UE la criza sanitară determinată de pandemia COVID-19.

„Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sănătate și Siguranță Alimentară, a oferit sprijinul Comisiei Europene pentru sistemul sanitar românesc”, a transmis Ministerul Sănătății.

Ministrul Cseke Attila a informat comisarul european despre situația epidemiologică din țară, dar și despre problemele existente în aprovizionarea cu medicamente a spitalelor și în creșterea capacității necesare asigurării asistenței medicale în secțiile ATI pentru pacienții cu SARS-Cov-2, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel