Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Colega lui Salvini, "atacată brutal" într-un supermarket
WhatsApp
O deputată a partidului Mişcarea Cinci Stele (M5S) din Italia a fost "atacată brutal" de un bărbat în parcarea unui supermarket din Sardinia, a declarat duminică un membru din conducerea acestei formaţiuni antisistem, relatează dpa.

Mara Lapia se afla sâmbătă seară la coada de la casă pentru a plăti la un supermarket din Nuoro, în centrul insulei Sardinia, când a fost prima dată atacată verbal de un bărbat, a relatat agenţia italiană de ştiri ANSA. Apoi ea a fost agresată fizic în parcarea magazinului.

"Tot sprijinul M5S pentru purtătoarea noastră de cuvânt, Mara Lapia, care a fost atacată brutal de un bărbat la un supermarket din Nuoro", a scris pe Twitter Alessandro D'Uva, liderul grupului parlamentar al partidului din camera inferioară a legislativului italian. "Un gest abject pe care îl condamnăm ferm", a adăugat el.

Mara Lapia, care a fost dusă la spitalul San Francesco din oraş pentru îngrijiri şi apoi lăsată să meargă acasă, are o coastă ruptă, diferite contuzii şi probleme la un plămân, a relatat ANSA.

Citește și: Diaspora românească, RĂSPUNS pentru Salvini după mesajul adresat nou veniților din Italia

Conform agenţiei, bărbatul, care a fost identificat, a început să o atace verbal pe deputata de 42 de ani după ce aceasta a mustrat un angajat din supermarket că a vărsat din greşeală pe ea o băutură nealcoolică.

"Simţi mirosul în tot supermarketul. Când voi intraţi undeva, mirosul se răspândeşte peste tot", i-ar fi spus bărbatul, aparent făcând referire la reprezentanţii M5S.

"Nu m-am gândit niciodată că aş putea fi în pericol pentru rolul meu ca parlamentar", a declarat pentru ANSA Mara Lapia, adăugând că agresorul este o "brută".

"Este îngrozitor că un bărbat se poate dezlănţui aşa împotriva unei femei. Mă simt mai rănită ca femeie decât ca parlamentar", a adăugat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel