Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cod galben de ploi intense într-o regiune din Italia, mâine - 7 iunie 2024
WhatsApp
Iată cum va fi vremea mâine în Italia:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Anticiclonul african va continua să aducă stabilitate în Italia, cu excepția regiunii Veneto, unde condițiile meteorologice se anunță nefavorabile. Departamentul Protecției Civile a emis o alertă galbenă pentru zonele Basso Brenta-Bacchiglione, Fratta Gorzone, Adige-Garda, muntii Lessini, Po, Fissero-Tartaro-Canalbianco și Basso Adige din Veneto, din cauza riscului hidraulic.

Vreme Italia, mâine - 7 iunie 2024 

 

Mâine, vineri, 7 iunie, se așteaptă vreme variabilă și uneori instabilă în aceste zone, cu posibilitatea de averse și furtuni, în special în zonele montane și de la poalele dealurilor. Centrul Funcțional Descentralizat al Protecției Civile din Regiunea Veneto monitorizează constant situația și pregătește operațional maximum pentru a face față acestor condiții meteorologice periculoase.

De asemenea, persistă niveluri ridicate ale râului Adige, cu probleme specifice asupra corpului de terasament în anumite zone, iar atenționarea este valabilă până sâmbătă, ora 14. Meteorologii prevăd cer puțin sau parțial înnorat pe o mare parte a nordului, cu posibile averse sau furtuni în zonele alpine, mai ales în Alpii de Vest și de Nord-Est, după-amiaza.

În restul țării, se așteaptă cer senin sau ușor înnorat, cu temperaturi în creștere, ajungând până la 35 de grade în zonele interne ale Centrului-Sud și ale celor mai mari două insule.

-----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel