Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coadă de kilometri la graniţa României. Tirurile aşteaptă mai bine de trei ore să treacă
WhatsApp
Tirurile care ies din România prin PTF Giurgiu - Ruse au de aşteptat trei ore pentru controlul de frontieră, coada ajungând miercuri la peste zece kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti - Giurgiu.

"În prezent nu mai sunt lucrări de reparaţii la carosabil şi nici alte activităţi în punctul de frontieră care să ducă la formarea de cozi, traficul se desfăşoară pe cinci artere de circulaţie atât la intrarea cât şi la ieşirea din România, dar numărul mare de tiruri ajunse la frontieră într-un timp scurt a dus la formarea cozii de tiruri", a declarat miercuri, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu, Roxana Popazu.

Ea spune că în ultimele 24 de ore s-au prezentat la ieşirea din România prin punctul de frontieră Giurgiu un număr de opt autocare, 255 de autoturisme, 1.182 de camioane, 213 microbuze şi 2.434 de persoane, iar pe sensul de intrare în ţară s-au prezentat patru autocare, 368 de autoturisme, 800 de camioane, 246 de microbuze şi 2.215 persoane.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din România prin PTF Giurgiu - Ruse pentru camioane este de 180 de minute, iar pe sensul de intrare în ţară este de 30 de minute.

Pentru autoturisme, timpul de aşteptare la trecerea frontierei este de zece minute atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel