Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
China înregistrează primul deces asociat coronavirusului după 8 luni
WhatsApp
China înregistrează primul deces asociat coronavirusului din luna mai. Decesul, primul din ultimele opt luni, a fost consemnat în provincia Hebei. Comisia Națională de Sănătate din China nu a oferit detalii suplimentare.
Foto ILUSTRATIV

China a depus mari eforturi pentru a evita reapariția cazurilor Covid-19 în ultimele săptămâni, însă joi s-au înregistrat 138 de infecții, scrie Daily Mail.

Mai mult, infecțiile din provincia Heilongjiang aproape s-au triplat. De altfel, Heilongjiang, care are peste 37 de milioane de locuitori, a declarat starea de urgență și le-a cerut locuitorilor să nu părăsească provincia decât dacă este absolut necesar.

Comisia Națională de Sănătate din China a anunțat că 124 dintre noile cazuri erau infecții locale, 81 fiind raportate în provincia Hebei din jurul Beijingului și 43 în Heilongjiang.

Noul val de infecții vine înaintea sărbătorilor de Anul Nou chinezesc, când sute de milioane de oameni merg în orașele lor de origine. Autorităţile de la Beijing au anulat deja sărbătorile de Anul Nou chinezesc în mai multe provincii în urma detectării unor focare restrânse de COVID-19.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel