Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cel puţin 18 morţi după un incendiu și o serie de violențe într-un club de noapte din Indonezia
WhatsApp
Cel puţin 18 persoane au fost ucise în violenţe între două grupuri luni seară într-un club de noapte ce a luat foc în Sorong, un oraş din Papua de Vest în Indonezia, a anunţat marţi poliţia, citată de France Presse.

O victimă a fost înjunghiată şi alte 17 au murit în incendiul clubului de noapte "Double O" care a izbucnit în timpul violenţelor, au declarat autorităţile.

"Am găsit 17 cadavre la Double O, toate la etajul doi. Am evacuat cadavrele la Spitalul Selebe Solu", a declarat şeful diviziei de sănătate a poliţiei Sorong, Edward Panjaitan.

"Clubul a ars de la primul etaj. Am încercat să evacuăm cât mai multe persoane, dar după ce pompierii au stins incendiul în această dimineaţă, am găsit acolo cadavrele", a precizat şeful poliţiei din Sorong, Ary Nyoto Setiawan, într-un comunicat.

"Confruntarea a izbucnit aseară la ora 23:00 (13:00 GMT). Este vorba despre un conflict care s-a prelungit după o confruntare sâmbătă", a precizat şeful poliţiei.

Imagini publicate în presa locală arată o clădire înnegrită de foc în spatele unei benzi de delimitare a poliţiei şi maşini arse.

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel