Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cazul care a revoltat Italia: O bătrână din Milano a fost bătută de un român pentru că a refuzat să-i dea de pomană
WhatsApp
Caz revoltător prezentat de presa din Italia. O bătrână de 84 de ani din Milano a fost bătută de un cerșetor român pentru că a refuzat să-i dea de pomană. 
Femeia a refuzat să-i dea de pomană unui cerșetor român

Un incident șocant a avut loc în centrul orașului Milano. O femeie în vârstă de aproape 84 de ani a fost victima unei agresiuni brutale, după ce a refuzat să ofere bani unui cerșetor. Potrivit rapoartelor inițiale, incidentul a avut loc în jurul orei 14:00 pe via Carducci, în apropierea centrului orașului.

Victima, a cărei identitate nu a fost dezvăluită public, se întorcea de la supermarket în momentul în care a fost acostată pe stradă de către cerșetor, iar situația a escaladat atunci când acesta a cerut bani și a fost refuzat. Într-o reacție de furie, cerșetorul a lovit-o pe femeie cu o baston, provocându-i vânătăi și un traumatism cranian frontal.

Femeia a făcut plângere la Comisariatul Central al Poliției de Stat abia a doua zi. În ziua când a fost agresată, femeia a fost ajutată de câțiva studenți de la Universitatea Catolică, însă a spus a căzut singură. Există însă un videoclip care a înregistrat momentul atacului. După ce și-a găsit curajul, bătrâna le-a spus polițiștilor că a fost lovită cu o cârjă de un bărbat pe care l-a descris drept "un om fără adăpost, slab, înălțime medie, probabil italian, cu o barbă lungă cărunt și haine închise la culoare".

„Milano este invadat de bătăuși, iar violența afectează în principal femeile” 

 

Autoritățile au intervenit rapid în urma incidentului, reușind să identifice și să rețină presupusul agresor. Acesta este un cerșetor român în vârstă de 71 de ani, cu antecedente penale minore. Românul este acum cercetat pentru vătămări agravate și pe numele lui a fost emis un decret de expulzare de pe teritoriul național. 

Fotografiile cu chipul femeii bătute au fost publicate de pagina de Instagram Milanobelladadio, care le-a primit de la ginere victimei.

"Soacra mea este mai bine, dar vânătăile rămân. Ne-am dori să ne întoarcem într-un oraș locuibil așa cum era cu ani în urmă. Astăzi Milano este invadat de bătăuși care rămân în mod regulat nepedepsiți, iar violența afectează în principal femeile. Poliția se uită și nu intervine, iar administrația neagă situația urgentă și o minimizează", a scrie bărbatul pe rețelele de socializare, potrivit publicației Roma Today.

batrana-batuta-milano

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel