Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz REVOLTĂTOR în Italia: O femeie și-a abandonat pur și simplu bebelușul în spital, după ce a aflat că micuța are COVID-19
WhatsApp
O femeie și-a abandonat bebelușa nou-născută într-un spital din Italia, după ce a aflat ca fetița este infectată cu COVID-19. 

Caz revoltător în Italia. Opinia publică este scandalizată după ce presă au apărut detalii despre cazul unei tinere care și-a abandonat bebelușa într-un spital din Palermo, pe motiv că e infectată cu COVID. 

Săptămâna trecută, tânăra mămică a mers cu copilul în brațe la unitatea de primiri urgențe a spitalului și a solicitat efectuarea unui test pentru COVID. Potrivit publicației Quotidiano, după ce a aflat ca testul a ieșit pozitiv, femeia a plecat pur și simplu, și a lăsat bebelușa nou-născută în brațele medicilor.

"Câteva zile la rând, am încercat s-o găsim pe mamă, însă nu am avut succes. Am alertat poliția", a declarat Marilù Furnari.

Polițiștii au demarat o investigație și au găsit-o la scurt timp pe femeie, după ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere.

Micuța a fost încredințată serviciilor de asistență socială.

În paralel, mama bebelușei a fost denunțată pentru infracțiunea de neglijare a minorului.

bebelus abandonat italia covid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel