Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz CIUDAT în Germania: Un român s-a ARUNCAT de la etajul 4 după ce a fost oprit în trafic
WhatsApp
Un român s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din localitatea Bruehl (zona Koln), după ce fusese oprit în trafic de polițiști. 

Incident bizar petrecut în localitatea Bruehl, din apropiere de Koln. Un român s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc, după ce fusese oprit în trafic de polițiștii.

Potrivit unui comunicat al autorităților germane, românul, în vârstă de 31 de ani, a fost oprit în trafic în cadrul unui control de rutină. Bărbatul se afla la volanul unei mașini înmatriculate în România, fiind pus vizibil în dificultate atunci când oamenii legii i-au cerut să se legitimeze. El a rupt-o la fugă și a urcat pe acoperișul unei clădiri din apropiere.

Polițiștii, ajutați de colegii românului care se aflau în mașină, l-au observat pe acoperiș și au încercat să-l convingă să coboare. La un moment dat, românul a sărit în gol. Paramedicii au intervenit imediat și l-au transportat la spital cu elicopterul. 

Bărbatul se află în stare gravă, rănile suferite fiind serioase. Oamenii legii au demarat o anchetă și încearcă acum să-și dea seama de ce a recurs românul la acest gest.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel