Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Câți ani are felina care a câștigat recordul mondial Guinness pentru cea mai bătrână pisică de pe planetă
WhatsApp
O pisică care trăiește în Marea Britanie a fost încoronată ca fiind cea mai bătrână felină de pe planetă de către Guinness World Records.
Câți ani are felina care a câștigat recordul mondial Guinness pentru cea mai bătrână pisică de pe planetă / Foto: Captură video youtube

Îndrăgita Flossie a petrecut aproape 27 de ani pe acest minunat glob al nostru și, fără îndoială, în acest timp, a văzut unele lucruri.

 

Cea mai longevivă pisică din lume - 26 de ani și 329 de zile

 

În ciuda vârstei sale înaintate, ea este descrisă ca fiind "frumoasă și jucăușă ca o pisicuță". În timp ce 27 de ani este o perioadă lungă prin orice măsură de imaginație, atunci când o convertești în ani de pisică, este și mai uluitoare.

Guinness World Records afirmă că 27 de ani înseamnă 120 de ani în termeni de pisici.

Din păcate, ea este acum surdă, însă asta nu o împiedică să fie "curioasă" și "se adaptează rapid la medii noi, în ciuda lipsei vederii".

 

Pisica a fost dată din generație în generație în familia sa

 

Flossie a fost adoptată pentru prima dată în decembrie 1995, când un lucrător de la Spitalul Merseyside a luat-o acasă. Înainte trăia ca un animal vagabond, însă în sfârșit a avut un cămin pe care să-l numească al ei.

Acel proprietar a îngrijit pisica timp de 10 ani, până când a murit, iar apoi Flossie a fost încredințată surorii proprietarului. Pisica a reușit să aibă o casă stabilă timp de mai bine de zece ani, până când sora ei a murit și ea.

La vârsta de 24 de ani, pisica a fost transmisă fiului femeii.

Cu toate acestea, după trei ani, bărbatul a luat decizia dificilă de a preda pisica voluntarilor de la Cats Protection's Tunbridge Wells, Crowborough and District Branch.

 

 

Felina este îngrijită în prezent de o persoană cu experiență în îngrijirea pisicilor vârstnice

 

Guinness World Records precizează: "Și-a dat seama că nu putea să se ocupe de nevoile lui Flossie și a făcut alegerea responsabilă de a o încredința în grija unei organizații caritabile care putea, cu adevărat și în totalitate, să-i ofere pisicuței îngrijirea, atenția și compania de care avea nevoie ca pisică bătrână".

Cei de la Cat Protection au reușit să o pună la regim pe Flossie cu actualul ei stăpân, Vicki.

Vicki a spus: "A fost gălăgioasă în primele nopți pentru că nu vede pe întuneric și era puțin confuză în noul ei mediu, dar acum doarme toată noaptea, ghemuită în pat cu mine."

Vicki avea experiență în îngrijirea pisicilor vârstnice și acum îi oferă bătrânei fete toată dragostea și atenția de care are nevoie.

"Am știut de la început că Flossie este o pisică specială, dar nu mi-am imaginat că îmi voi împărți casa cu un deținător de recorduri mondiale", a spus ea.

"Este atât de afectuoasă și jucăușă, deosebit de dulce când îți amintești câți ani are. Sunt nespus de mândră că Cats Protection mi-a făcut pereche cu o pisică atât de uimitoare.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel