Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Campionatul de karting la care participă nepotul lui Putin este mutat din Crimeea. Liderul rus se teme că cel mic ar putea fi ucis
WhatsApp
Un campionat de karting la care participă nepotul lui Vladimir Putin a fost mutat din Crimeea de teamă că ar putea fi ucis. Peninsula Crimeea, ocupată de Rusia, a fost atacată luna trecută pentru prima dată de când președintele rus a ordonat intrarea trupelor sale în Ucraina, în februarie.
Campionatul de karting la care participă nepotul lui Putin este mutat din Crimeea. Liderul rus se teme că cel mic ar putea fi ucis / Foto: Unsplash

O lovitură majoră asupra aerodromului militar Saki l-a determinat pe Putin să mute cursa de karting la care urma să participe nepotul său pe jumătate olandez, Roman Faassen, din stațiunea Evpatoria în îndepărtata Cecenia.

Băiatul, în vârstă de zece ani, se află în prezent pe locul 28 în clasa mini a campionatului rus de karting. Poze AICI. 

Faassen este fiul fiicei celei mai mari a lui Putin, Maria Vorontsova, în vârstă de 37 de ani, din prima căsătorie a acesteia cu omul de afaceri olandez Jorrit Faassen, fiul unui colonel NATO.

 

Decizia de a muta cursa într-o zonă mai sigură vine din partea familiei 

 

Roman afișează pe centura sa steagurile roșu, alb și albastru ale Rusiei și Olandei. Pe kartul său este afișat doar numele Rusiei.

La scurt timp după exploziile din 9 august, despre care s-a raportat că ar fi fost opera serviciilor speciale ucrainene, a fost luată decizia de a muta cursa într-un loc mai sigur.

Cursa reprogramată este programată pentru 9 septembrie.

Roman - care reprezintă Moscova în competiție - a alergat până acum de cinci ori în acest sezon în capitala cecenă Groznîi, la Zelenograd, de două ori la Riazan, dar și în satul Bogatye Saby, în apropiere de Kazan, relatează Current Time.

Yevpatoria se află la aproximativ 13 mile de aerodromul militar de la Saki, care a fost distrus de explozie.

 

Putin nu a vrut să facă publică viața familiei sale pentru a le oferi intimitate

 

Putin refuză să vorbească despre membrii familiei sale, dar a recunoscut în 2017: 'Am nepoți. Aceștia duc o viață normală... Vreau ca ei să crească și să fie oameni normali. Dacă aș menționa vârste și nume, ar fi identificați și nu ar fi lăsați niciodată singuri'. Acum s-a aflat și numele unuia dintre ei.

Vorontsova, în vârstă de 37 de ani, endocrinolog pediatru, este fiica lui Putin și a fostei sale soții Lioudmila, fostă primă doamnă a Rusiei. Sancționată de țările occidentale din cauza războiului din Ucraina, ea are în prezent o relație cu Evgheni Nagornîi, în vârstă de 34 de ani.

Putin a declarat anterior: "Am o viață privată în care nu permit interferențe. Aceasta trebuie respectată", conform Daily Mail. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel