Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Camion românesc retras de îndată din circulație de poliția din Austria: „PERICOL IMINENT!“
WhatsApp
Un camion românesc, la volanul căruia se afla un român de 38 de ni, a fost retras din circulație de îndată, după ce polițiștii din Austria l-au tras pe dreapta pentru o verificare sumară.
politie_austria_autostrada

Marți, poliția Vorarlberg din Rankweil, în cursul unei supravegheri a traficului intens pe Rheintalautobahn (A14), a retras din circulație un camion cu remorcă din cauza a 16 defecțiuni grave. 13 dintre plângeri se încadrează în categoria „pericol iminent”, trei dintre defecte au fost evaluate ca  fiind „grave”, potrivit polițiștilor, cu privire la vehiculul oprit. Continuarea călătoriei a fost interzisă până la repararea defectelor.

Inițial, camionul a fost tras pe dreapta întrucât șoferul nu ar fi respectat distanța prevăzută față de vehiculul din fața sa. Șoferul din România, în vârstă de 38 de ani, a fost oprit în zona de odihnă din Rankweil. În timpul inspecției, ofițerii au observat de la o primă vedere câteva deficiențe. Semiremorca a fost apoi supusă unei inspecții tehnice detaliate la o companie corespunzătoare. Printre altele, s-au găsit cele mai grave defecte ale sistemului de frânare, toate cele trei axe fiind slăbite sau complet rupte.

Șoferul a fost nevoit să constituie un depozit de garanție de 2.110 euro la fața locului, transmite poliția austriacă printr-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel