Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caii armatei britanice au fost surprinși alergând speriați pe străzile Londrei. Patru persoane au fost rănite / VIDEO
WhatsApp
Caii armatei britanice au creat haos în centrul Londrei. Un videoclip cu doi cai speriați printre mașini a făcut înconjurul internetului. Unul dintre animale alerga acoperit de sânge
Foto: Capturi de ecran/ Sursă foto: X @disclosetv, @SkyNews

Caii armatei armatei britanice au provocat haos în centrul Londrei după ce au evadat și au luat-o la fugă pe străzile aglomerate ale orașului, într-o cursă scăpată de sub control. Patru persoane au fost rănite în incidentul care a avut loc în mai multe locuri, inclusiv în Buckingham Palace Road, Belgrave Square și la intersecția dintre Chancery Lane și Fleet Street.

Cel puțin cinci cai ai Royal Household Cavalry, regimentul care participă la paradele casei regale britanice, au fost implicați în incident, în timp ce patru soldați au fost decaiați. Evadarea a avut loc în timpul unui exercițiu de rutină lângă Palatul Buckingham, iar motivele exacte ale incidentului rămân deocamdată neclarificate, scrie BBC. 

Doi cai au fost rănitiți 

 

Martorii oculari au relatat scene de groază, descriind cum un soldat a căzut pe stradă după ce calul său s-a izbit de o mașină. Impactul a fost atât de puternic încât sângele a fost vizibil pe mașina parcată. Oamenii au povestit că animalele fugeau speriate, provocând accidente și pagube materiale considerabile.

Imagini șocante difuzate pe rețelele de socializare arată doi cai alergând pe străzi fără călăreți, unul dintre ei având parte din corp murdar cu sânge, probabil în urma impactului cu un vehicul. Armata a confirmat că toți caii au fost recuperați și că cel puțin doi dintre aceștia au necesitat tratament medical pentru rănile suferite în timpul incidentului.

VIDEO

 



------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel