Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Blocat la frontieră, în Germania, când voia să intre din Austria cu documente românești suspecte
WhatsApp
Poliția federală a arestat un „presupus“ român. Bărbatul, cetățean moldovean, venea din Austria și a prezentat documentele de identificare susceptibil a fi falsificate.

Miercuri, 29 septembrie, ofițeri ai Poliției Federale au arestat un presupus cetățean român. Bărbatul a încercat să intre în Germania cu documente total falsificate.

Miercuri seara târziu, ofițeri ai Poliției Federale de Revoltă au verificat un vehicul înmatriculat în Austria la punctul de trecere a frontierei Walserberg. Șoferul, în vârstă de 39 de ani, s-a legitimat cu o carte de identitate românească și un permis de conducere românesc. Când anchetatorii au examinat mai atent documentele, și-au dat seama că ambele erau false.

Investigațiile ulterioare ale poliției au arătat că bărbatul de 39 de ani nu era cetățean român, ci moldovean. În timpul unui interogatoriu ulterior, moldoveanul a reacționat din ce în ce mai agresiv și i-a insultat pe ofițeri.

Poliția a confiscat documentele false și l-a acuzat pe bărbat de fals, insultă, tentativă de intrare neautorizată și conducere fără permis. După ce măsurile polițienești au fost finalizate, polițiștii l-au predat pe bărbatul de 39 de ani autorităților austriece, potrivit unui comunicat de presă remis de secția de poliție federală Freilassing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel