Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bilanț Franța, 18 aprilie: Crește numărul deceselor, scade al celor spitalizați
WhatsApp
Numărul persoanelor care au murit de coronavirus în Franţa era de 18.681 vineri, luând în considerare spitalele, precum şi centrele medicale de îngrijire a bătrânilor şi alte facilităţi medico-sociale, adică 761 de persoane în 24 de ore, a anunţat directorul general al Departamentului Sănătăţii Jerome Salomon, citat de France Presse. 

Pentru a treia zi consecutiv, numărul persoanelor spitalizate din cauza maladiei Covid-19 a scăzut, cu 115, la un total de 31.190, a declarat Salomon într-un briefing de presă.

De asemenea, numărul persoanelor aflate la reanimare este de asemenea în scădere, pentru a opta zi consecutiv, o reducere de 221 de pacienţi, la 6.027.

"Este un declin lent, dar constant", a subliniat el. Cu toate acestea, "suntem la un nivel excepţional de nevoi la reanimare", a spus el.

Prin măsurile de izolare, "am încetinit puternic această epidemie", a asigurat Salomon. "Primul val a fost atenuat foarte puternic de toţi francezii, ei trebuie să fie conştienţi de acest lucru", a subliniat el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel