Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Un român și-a hărțuit fosta iubită vreme de 2 ani: „Tot ce voia era să-și vadă fiica”
WhatsApp
Un român rezident în Veurne, Belgia, a fost condamnat la 10 luni de închisoare după ce și-a urmărit și hărțuit fosta iubită, vreme de doi ani. El a primit această sentință cu amânare, în anumite condiții, printre care și interdicția de a lua contact cu femeia. aceasta, după ce s-a despărțit de român, a aflat că a rămas însrcinată cu el.

Românul, G.R. locuia în Veurne de câțiva ani, când a început o relație cu vecina sa S. După o vreme, femeia a pus capăt relației, deoarece GR o înșelase. Cu toate acestea, ulterior s-a dovedit că era însărcinată cu el, deși nu avea asta planificat. Românul a încercat apoi să reînnoade relația cu femeia, care însă nici nu voia să audă de el. Cum ea l-a refuzat, a început să o hărțuiască și să o urmărească.

„A urmărit-o, i-a trimis sute de mesaje prin SMS, Facebook și Whatsapp și, de mai multe ori, a așteptat-o în fața casei, treaz și chiar în stare de ebrietate", a spus avocatul lui S. „Poliția l-a alungat de mai multe ori. La început, ea îi trimitea uneori o fotografie cu sarcina, dar el a continuat să o hărțuiască, așa că femeia a rupt contactul cu el. Ulterior, obsesia lui a mers mult mai departe și a creat profiluri false pe Facebook și chiar a distribuit fotografii nud cu ea, acte de hărțuire ce continuă până astăzi. S. a fost nevoită să îl muște odată pentru că nu îi dădea voie să intre în casa ei", a mai povestit avocatul în fața instanței, citează niewsblad.be.

GR trebuie să îi achite acum daune femeii, iar judecătorul l-a obligat să urmeze un ordin de restricție, însă GR a cerut achitarea. „Tot ce voia era să-și vadă fiica”, a spus avocatul său. „Ea îl refuză. El nu este altceva decât un tată distrus“, a mai sus avocatul românului. Între timp, cazul a fost sesizat și în fața instanței de familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel