Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Șase români au dat 14 spargeri și au FURAT zeci de telefoane mobile
WhatsApp
Șase români sunt judecaţi în Belgia pentru mai multe spargeri de magazine de electronice, de unde au furat zeci de telefoane mobile. Șeful bandei riscă 5 ani de închisoare, după ce românii au dat 14 astfel de spargeri. 

În data de 17 ianuarie 2018, românii au pătruns pe ieşirea de urgență într-un magazin Media Markt din Belgia, dar, spre ghinionul lor, s-a declanșat alarma de incendiu şi au fugit cu mâinile goale. Aceștia urmăreau să fure în special dispozitive iPhone.

Poliţia i-a prins, oamenii legii descoperind că în urmă cu numa două zile, aceștia dăduseră lovitura la un magazin asemănător din alt oraş belgian, scrie portalul hln.be.

În localitatea Limburg, românii au distrus vitrina de prezentare a unui magazine și a fugit cu camere foto și lentile foarte scumpe. Marian S., șeful bandei, a fost prins în 6 februarie 2018 la volanul unui autoturism BMW 530.

Vezi și: Belgia. JAF ca-n filme la un magazin de LUX. Șase români, CONDAMNAȚI

Autoritățile belgiene au demarat o anchetă și au stabilit că tânărul în vârstă de 25 de ani era șeful bandei formată din șase persoane, toate de naționalitate română.

Avocatul românului a oferit în instanță o explicație ciudată: "Părinții lui Marian sunt apicultori. Anul trecut, acest domeniu a fost foarte dificil în România, iar clientul meu avea nevoie de bani".

Procurorii belginei au cerut o pedeapsă de 5 ani pentru Marian, în timp ce ceilalți ar putea fi încarcerați între 2 și 4 ani. Următorul termen în acest proces a fost stabilit pentru data de 11 martie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel