Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Român de doar 21 ani, călcat de tren după o spargere. Alt conațional a scăpat cu viața, dar nu și de mâna legii
WhatsApp
Un român, în vârstă de 21 de ani, a murit, luni seară, în Mont-Saint-Amand, Gent, Belgia, călcat de tren după o spargere. Polițiștii au reușit astăzi să îl prindă și pe colegul lui de fărădelegi, un român de 24 de ani.

Un român, în vârstă de 21 de ani, a murit, ieri seară, în Mont-Saint-Amand, Gent, Belgia.  Însoțitorul său, un conațional de 24 de ani a fost arestat de judecător de instrucție, raportează parchetul public din Flandra de Est, potrivit hbvl.be.

Potrivit primelor date oferite de autorități, românul de 21 de ani călcat de tren fugea de Poliție după ce a dat o spargere la un magazin alături de alți doi indivizi, între care și complicele său de 24 de ani, arestat. A traversat în fugă șinele, însă un tren l-a lovit mortal. 

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru român, acesta murind pe loc. O parte din pradă a fost găsită în apropierea trupului neînsuflețit. 

Un al doilea suspect, un român în vârstă de 24 de ani, aflat și el în posesia unei părți din pradă, a fost arestat în apropiere de poliție. Al treilea complice este căutat, informează 7sur7.be.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel