Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia: O româncă și copilul ei de 4 ani au fost răpiți, cu tot cu mașină, după ce a vrut să acorde primul ajutor
WhatsApp
Un bărbat de 29 de ani a fost căutat două zile în Belgia, după ce a făcut prăpăd pe șosea, apoi a răpit o româncă și copilul ei de 4 ani, cu tot cu mașina în care aceștia erau. Soțul femeii, tot român, a coborât din mașină să acorde primul ajutor.

Faptele s-au petrecut întâmplat sâmbătă seara, când poliția belgiană a urmărit o mașină Toyota în regiunea Anvers. Șoferul reușit să provoace două accidente și a continuat să fugă de polițiști, lăsând în urma lui mai multe mașini variate și persoane rănite. 

După al doilea accident însă, autoturismul șoferului fugar a fost complet distrus, iar el grav rănit. Cu toate acestea, bărbatul a reușit să se târască afară din vehicul și a încercat imediat să oprească mașinile care treceau. 

Românca și copilul de 4 ani, răpiți de lângă soț


Când un bărbat de origine română a coborât din mașina lui pentru a-l ajuta, fugarul i-a furat acestuia mașina, în care, pe bancheta din spate, se aflau soția românului și copilul lor de 4 ani. După ce a accelerat și a rulat câteva sute de metri, bărbatul a observat că în mașină erau românca și copilul ei.

A oprit, le-a spus să coboare și a dispărut cu autoturismul lor. Abia luni seara, fugarul a fost prins de polițiști. Nieuws Blad scrie că ar fi vorba despre un est-european care are 29 de ani și care a fost deja interogat fără să ofere prea multe explicații pentru seara nebună de sâmbătă și motivele pentru care a fugit de polițiști, titrează Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel