Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Confruntări între poliţie şi manifestanţi, în Bruxelles
WhatsApp
Confruntări între forţele de ordine şi manifestanţi au avut loc, joi după-amiază, într-un parc din oraşul belgian Bruxelles, în contextul în care autorităţile au vrut să disperseze persoane adunate ilegal la un festival.
Belgia. Confruntări între poliţie şi manifestanţi, în Bruxelles

Mii de persoane s-au adunat în Parcul Cambre din Bruxelles la festivalul "La Boum", un eveniment care normal ar fi trebui să se desfăşoare virtual. Evenimentul a generat confuzie, astfel că mulţi oameni au crezut că se desfăşoară în mod real.

Poliţia a comunicat prin Twitter că festivalul ar fi de fapt o păcăleală de 1 aprilie şi că va interveni pentru dispersarea persoanelor adunate ilegal, dar acest lucru nu a împiedicat mii de persoane să meargă în Parcul Cambre.

Forţele de ordine au intervenit pentru dispersarea persoanelor care nu respectă măsurile antiepidemice, iar în unele zone au avut loc violenţe sporadice, informează publicaţia La Libre şi postul RTL.

Forţele de ordine au utilizat tunuri de apă pentru dispersarea participanţilor, care au aruncat cu pietre şi sticle. Unele persoane au fost rănite, iar altele au fost reţinute.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel