Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bătaie stradală cu ghivece și flori între trei bărbați din Botoșani. Bătăușii au fost amendați
WhatsApp
Trei bărbați s-au luat la bătaie în Botoșani, aruncând cu ghivece și flori unii în alții. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Trei vânzători de flori s-au luat la bătaie în Botoșani, aruncând ghivece și flori, unii în ceilalți.  Bărbații au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 1.600 de lei. 

Cei trei comercianți s-au luat la bătaie în urma unei dispute legate de alegerea locurilor de vânzare ”cu vad” (n.r un loc bine poziționat de vânzare, stabil sau temporar, de obicei în spațiul public, unde comercianții își expun mărfurile). 

Citește și: Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital

Incidentul a atras atenția unui echipaj de jandarmerie care a intervenit prompt pentru a calma spiritele și a preveni escaladarea conflictului. Bărbații din comuna Corni au fost conduși la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde fiecare a fost interogat cu privire la implicarea sa în incident, informează presa locală

"Conform prevederilor Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice, constituie contravenție și este sancționată cu amendă de la 200 de lei la 1000 de lei", a subliniat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel