Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital
WhatsApp
Ceea ce trebuia să fie o seară festivă s-a transformat într-un coșmar pentru mai mulți români invitați la un botez în Italia. O ceartă aparent minoră între invitați a escaladat într-o bătaie violentă, care s-a sfârșit cu accidentarea unuia dintre participanți.
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital

Botezul ar fi avut loc sâmbătă seara, într-un restaurant dinspre Passaggio spre Bettona, într-un cadru pitoresc printre măslinii de pe versantul Bettona.

Planificată ca o cină festivă cu muzică și voie bună pentru sărbătorirea botezului, atmosfera evenimentului s-a schimbat rapid, fiind înlocuită de tensiune și violență. Se pare că un incident minor și o serie de insulte au escaladat rapid într-o confruntare fizică între mai mulți invitați.

Într-un final, șase bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 38 de ani, toți de origine română și locuitori ai zonei Foligno, au fost implicați într-o bătaie care a necesitat intervenția de urgență a forțelor de ordine, conform Il Messaggero.

 

Un invitat a ajuns la spital

 

Încăierarea a fost atât de violentă încât a fost nevoie de intervenția imediată a carabinierilor și a poliției locale pentru a restabili ordinea și a-i separa pe cei implicați. Mai mult, unul dintre invitați a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la spitalul din Perugia. Examinările medicale ulterioare au dezvăluit că acesta a suferit fracturi ale septului nazal și ale membrelor superioare, iar prognosticul său implică o perioadă de recuperare de cel puțin treizeci de zile.

Pe lângă intervenția autorităților, a fost necesară și intervenția personalului medical de urgență pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor încăierării. Organizatorii evenimentului,care plănuiseră doar o seară festivă pentru a-și sărbători copilul, au fost acuzați de evoluția evenimentelor. Nimeni nu ar fi anticipat că atmosfera de sărbătoare se va transforma atât de repede într-un episod de violență.

Incidentul a fost raportat autorităților locale și, în urma investigațiilor, cei șase români implicați în bătaie au fost denunțați la Parchetul din Perugia pentru infracțiunea de încăierare. Acum, autoritățile lucrează pentru a reconstitui dinamica exactă a evenimentelor și pentru a stabili motivele care au condus la escaladarea violențelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel