Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Avionul cu 132 de pasageri, prăbușit intenționat: Primul verdict al cutiilor negre. A coborât cu viteza sunetului și a provocat 49.117 bucăți - VIDEO
WhatsApp
Boeing-ul chinez care s-a prăbușit pe 21 martie cu 123 de pasageri și 9 membri ai echipajului la bord a fost prăbușit intenționat. Acesta este primul verdict al cutiilor negre dezvăluit de Wall Street Journal. Avionul s-a prăbușit la alegerea cuiva care se afla în cabină.

Avionul s-a prăbușit în China cu viteza sunetului până la impact și a provocat 49.117 bucăți. Rămâne de clarificat dacă a fost un pilot cel care a prăbușit aeronava sau un intrus. Avionul călătorea la mare altitudine, apoi a schimbat brusc cursul și s-a produs prăbușirea. 

Un avion cu 133 de pasageri la bord s-a prăbuşit - VIDEO

Impactul letal a avut loc pe dealurile din Wouzhou din China, într-o zonă greu accesibilă pentru salvatori. Dinamica păruse imediat oarecum misterioasă întrucât de la sol au încercat să contacteze pilotul și primul ofițer pentru a înțelege de ce avionul își schimbase cursul și cobora anormal, însă nu s-a primit niciun răspuns.

 

Momentul în care avionul cu 132 de oameni la bord se prăbușește

 

O înregistrare video de pe o camera de supraveghere publicată pe Twitter pare să prezinte momentul în care avionul Boeing 737 al China Eastern se prăbuşeşte. Pe imagini se vede cum aeronava cade aproape perfect vertical, cu viteză foarte mare şi cu botul în jos. S-a prăbușit de la 30.000 de metri altitudine, apoi în urma impactului cu solul a luat foc. 

 

 

 

Unul dintre cele mai grave dezastre aeriene din China

 

Accidentul ar putea fi unul dintre cele mai grave dezastre aeriene din China produs în ultimii ani.

În ultimele decenii, această țară a înregistrat un record de zbor „relativ sigur”, datorită unei flote tinere de avioane și controalelor aeriene mai stricte.

Pe rețelele de socializare au apărut înregistrări video cu presupusul loc al accidentului aviatic din China. Potrivit New York Times, care citează oficiali locali din China, flăcările și fumul au putut fi văzute ridicându-se de pe versantul unui deal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel