Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Avion plin de români, sosit din Italia, scos de pe pistă de vântul puternic la aterizare
WhatsApp
O aeronavă a companiei Wizz Air care a aterizat luni seară pe Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj a ieșit puțin de pe pistă din cauza vântului puternic.

Pasagerii nu au fost afectați de eveniment. De asemenea, potrivit publicației locale Cluj24, avionul aparținea companiei Wizz Air și sosea din Italia.

”La zborul Wizz Air de la Bologna, având în vedere că a bătut vântul puternic și erau condiții de iarnă, nu era recomandat să întoarcă pe pistă, avionul a întors pe pistă contrar condițiilor meteo și  a ieșit puțin în lateralul pistei. Nu a fost avariată deloc aeronava, nici pasagerii nu au avut probleme”, a spus directorul aeroportului clujean David Ciceo pentru Cluj24.

Reprezentanții companiei au anunțat că avionul opera zborul Bologna – Cluj-Napoca. Acesta a aterizat în siguranță și fără incidente pe aeroportul din Cluj-Napoca. Cu toate acestea, a alunecat, în timp ce rula cu viteză redusă, când se îndrepta spre platforma din capătul pistei.

”Aeronava a ajuns în siguranță în poziția de parcare. Nimeni nu a fost rănit și aeronava nu a fost avariată. Wizz Air își cere scuze pentru eventualele inconveniente pe care această situație le-ar fi putut cauza”, au transmis sursele citate.

De asemenea, reprezentanții companiei au anunțat că evenimentul a dus și la întârzieri între 30 de minute și o oră la zborurile Wizz Air de la Valencia și Lufthansa de la Munchen. Cele două curse au fost redirecționate la Timisoara, însă pasagerii nu au fost coborati din avioane ci au așteptat in jur de o ora după care s-au întors la Cluj, scrie Cluj24.

 

Avion plin de români, sosit din Marea Britanie, ţinut în aer. Zeci de pasageri afectați

 

În urmă cu câteva săptămâni, un alt avion plin de români, sosit din Marea Britanie, nu a putut ateriza la Suceava din cauza ceţii dense. 

Aeronava este ultima din trei avioane care s-au confruntat cu această problemă, informează Antena 3. În ceea ce privește situația celorlalte două, acestea au fost redirecţionate către Iaşi şi Cluj, anunţă sursa citată. 

Cu toate acestea, a treia aeronavă rămasă ar fi încercat să aterizeze. În ciuda încercărilor, din cauza ceţii dense, care a coborât vizibilitatea sub 50 m, piloţii nu au reuşit să vadă pista de aterizare.

În cele din urmă, cel mai probabil, şi această aeronavă va fi redirecţionată spre Iaşi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel