Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autorul atacului armat de la metroul din New York, capturat
WhatsApp
Presupusul autor al atacului armat comis marţi la metroul din oraşul american New York a fost arestat, au anunţat miercuri seară autorităţile, conform postului public de radio NPR şi postului de televiziune CNN.
Autorul atacului armat de la metroul din New York, capturat. FOTO: captură YouTube

„A fost capturat”, a declarat primarul oraşului New York, Eric Adams.

Procurorul federal Breon Peace a declarat că suspectul, Frank R. J., în vârstă de 62 de ani, a fost prezentat deja unei instanţe din Brooklyn şi a fost inculpat.

Individul a fost arestat fără a opune rezistenţă în zona Manhattan din New York.

 

29 de persoane au fost rănite

 

În total, 29 de persoane au fost rănite în atacul produs marţi la metroul din New York. Zece persoane au plăgi produse prin împuşcare, iar restul s-au intoxicat cu fum, după ce atacatorul a utilizat grenade fumigene. Cinci dintre persoanele împuşcate sunt în stare critică.

Atac armat la metroul din New York. Un bărbat a dat cu fumigene într-unul din vagoane, după care a deschis focul asupra pasagerilor

Autorităţile nu cunosc motivaţia autorului atacului. Incidentul a avut loc în staţia de metrou din apropierea Străzii 36, în cartierul Sunset Park din Brooklyn. Unele persoane au fost împuşcate pe platforma staţiei de metrou, iar altele într-un vagon, în timp ce trenul se deplasa spre staţia de metrou din zona Greenwood Heights, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel