Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Un român a fost lăsat fără viață de un ungur, din cauza unei femei
WhatsApp
Un român, în vârstă de 42 de ani, a fost înjunghiat mortal de un cetățean ungur de 38 de ani. Evenimentele s-au petrecut luni, în Henndorf am Wallersee (Salzburg), Austria.
sursa foto: FOTOKERSCHI.AT

După moartea violentă a unui român de 42 de ani în Henndorf am Wallersee (Flachgau), luni dimineața devreme, suspectul arestat a recunoscut crima, potrivit poliției. Maghiarul în vârstă de 34 de ani a fost interogat ieri timp de mai multe ore. Potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliției, se pare că mobilul crimei ar fi o femeie. Cu toate acestea, încă nu este clar care este legătura exactă dintre ea și cei doi bărbați.

Crima a avut loc luni, în jurul orei 5.30, într-un bloc de locuințe din centrul orașului Henndorf. În acel moment, cei doi bărbați se aflau împreună cu o chiriașă în apartamentul acesteia. Bărbatul maghiar și-ar fi înjunghiat și tăiat adversarul de mai multe ori cu un cuțit și a fugit de la locul faptei. Vecinii din jurul casei au auzit strigătele de ajutor ale femeii și au alertat serviciile de urgență. Paramedicii și polițiștii au încercat să îl resusciteze pe românul de 42 de ani, însă medicul de urgență nu a putut decât să constate decesul.

Austria. Un român a fost lăsat fără viață de un ungur, din cauza unei femei

 

Arma crimei a fost lăsată la fața locului și a fost confiscată de poliție. Potrivit presei, persoana decedată era probabil iubitul chiriașei, iar suspectul era fostul ei iubit. Cu toate acestea, poliția nu a putut confirma marți această informație. "Declarațiile femeii și ale presupusului făptaș sunt divergente. Ambii spun lucruri diferite", a subliniat purtătoarea de cuvânt a poliției. "Sunt necesare în continuare investigații suplimentare în acest caz".

Ofițerii grupului operativ Cobra au reușit să îl aresteze pe fugarul maghiar la patru ore după comiterea crimei într-un apartament de vacanță din apropiere. Bărbatul și-a provocat singur tăieturi înainte de arestare, dar acestea nu i-au pus viața în pericol. Prin urmare, el a fost tratat ca pacient ambulatoriu la spital înainte de a fi interogat.

În cursul căutării suspectului, a fost folosit și un câine de căutare din Austria Superioară. Câinele de serviciu "Dionysos" i-a condus pe anchetatori pe o distanță de 1,5 kilometri de la locul crimei până la locul unde se afla autorul. Până atunci, însă, apartamentul era deja înconjurat de polițiști, întrucât polițiștii din Eugendorf bănuiau că presupusul autor ar putea locui acolo.

Maghiarul în vârstă de 34 de ani a fost dus marți la închisoarea din Salzburg. Acuzatul nu are antecedente penale în Austria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel