Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Românul care a ÎNJUGHIAT o bătrână a trăit 3 zile în pădure doar cu apă de izvor. Noi detalii ȘOCANTE din anchetă
WhatsApp
Noi detalii incredibile ies la iveală în ancheta care-l vizează pe Ioan P., românul care a șocat Austria după ce a înjunghiat în plină stradă o femeie în vârstă de 83 de ani. 

Potrivit informațiilor publicate de presa austriacă, cu o săptămână înainte să comită oribila faptă, românul a fost angajat ca îngrijitor la o fermă de cai de lângă localitatea Gloggnitz. El a lucrat aici doar două zile, fiind dat afară, după un conflict cu colegii de muncă.

După acest episod, românul a locuit în pădure timp de 3 zile, unde trăit doar cu apă de izvor, relatează portalul oe24.at. Wolfgang Blaschitz, avocatul românului, a precizat că pe fondul stării de confuzie în care se afla, acesa a atacat-o pe femeia de 83 de ani, crezând că este patroana fermei de unde fusese concediat. 

Avocatul a mai spus că Ioan ar fi vrut să se întoarcă în România însă nu avea niciun ban, moment în care și-a adus aminte că ar fi trebuit să primească 70 de euro pentru cele două zile lucrate. El a furat un cuțit dintr-un magazin și a rătăcit câteva ore pe străzile din Gloggnitz. 

Românul a crezut că victima sa este patroana fermei de unde fusese dat afară

 

Românul a atacat-o pe femeie din spate, i-a tăiat gâtul, a înjunghiat-o în rinichi și de câteva ori în piept. El a crezut că Elfriede H. este soția patronului de la ferma unde lucrase cu câteva zile înainte.

"Acesta era deshidratat și confuz. Abia după ce a omorât-o, a observat că victima sa nu era aceeași persoană pe care dorea să se răzbune", a declarat avocatul Blaschitz, după ce l-a vizitat pe român la închisoare.

Mai mult, se pare că bărbatul a mai fost condamnat la 17 ani de închisoare după o crimă în România, acesta ieșind din închisoare cu un an în urmă cu un an.

Vezi și: Austria. Un ROMÂN a UCIS o bătrână cu un cuțit. A ÎNJUNGHIAT-O de mai multe ori, pe stradă

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel