Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Preot, BĂTUT de patru cerșetori români
WhatsApp
Un preot din orașul austriac Salzburg a fost agresat de patru cerșetori români, după ce acesta le-a cerut să înceteze scandalul din fața bisericii unde slujea.

Scena incredibilă s-a petrecut în dimineața zilei de 16 martie 2019, atunci când un preot de 46 de ani a mers la poliție și a spus că a trebuit să-și oprească activitatea pe care o avea din cauza a patru cerșetori români care se certau și vorbeau foarte tare în fața bisericii, situată în orașul Salzburg.

Ieșit să calmeze situația, a fost agresat și rănit de unul dintre cei patru certăreți, relatează ziarulromanesc.at. 

Potrivit investigațiilor inițiale și a declarațiilor celor implicați, "circul" din fața bisericii era făcut de o femeie de 26 de ani și trei bărbați cu vârste de 26, 28, respectiv 46 de ani, care ulterior s-au dovedit a fi de cețățenie română.

Deoarece disputa a fost auzită în biserică, preotul a ieșit să vadă ce se întâmplă. Preotul i-a rugat să înceteze scandalul, dar unul dintre ei l-a agresat, relatează aceeași sursă.

Potrivit însă declarației româncei de 26 de ani, ea a fost trasă de preot de păr, a căzut la pământ și s-a rănit destul de grav. Drept răspuns, soțul ei, de 28 de ani, l-a lovit pe preot în față.

Preotul însă a declarat polițiștilor că în timpul încercării sale de conciliere, el a fost împins și hărțuit de cei trei bărbați cerșetori, iar unul dintre ei l-a lovit. Femeia de 26 de ani, mai spune preotul, a căzut la pământ, dar sub nicio formă din cauza lui, iar femeia nu a fost în niciun caz lovită de el.

Polițiștii, ajunși la fața locului foarte rapid, au calmat disputele și i-au dus pe toți cei implicați la secția de poliție pentru interogatoriu. Niciunul dintre participanți nu a avut nevoie de internare în spital. Ancheta pentru clarificarea faptelor este în curs de desfășurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel