Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Șofer român de TIR, MORT după ce a făcut infarct la volan
WhatsApp
Un şofer român de TIR a murit într-o parcare din Austria, după ce i-a venit rău la volan în timp ce conducea pe autostradă. Pe numele său Doru Tăicuţu, acesta e angajat al firmei Dunca Expediţii din judeţul Timiş. 

Românul care și-a găsit sfârșitul atât de departe de casă se afla pe autostrada A12 din Austria, fiind plecat în cursă.

Totul s-a întâmplat marți după-amiază. La un moment dat, şoferului i s-a făcut rău şi, cu ultimele puteri, a tras TIR-ul într-o parcare de pe autostradă.

Deși medicii din Austria au făcut tot ce au putut pentru a-l ajuta, nu a fost îndeajuns. Doru Tăicuțu s-a stins din viață la puțin timp după ce a fost resuscitat de medicii austrieci.

"Cu o durere mare în suflet anunțăm că dragul nostru coleg a încetat din viață astăzi. Medicii din Austria au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-l ajuta dar din păcate nu a fost îndeajuns. Noi le mulțumim din suflet autorităților austriece cât și medicilor pentru cooperare și pentru efortul depus. Gândurile noastre sunt acum alături de familia colegului nostru. Odihnește-te în pace, Tăicuţu", au anunţat pe Facebook reprezentanţii firmei Dunca Expediţii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel