Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Măști de protecție gratuite în supermarketuri: „Asta înseamnă civilizație!”
WhatsApp
O româncă din Salzburg, Austria, a transmis un mesaj prin care anunță că în fiecare supermarket se găsesc măști de protecție gratuite.

„În fiecare supermarket din Salzburg găsești măști gratuite. Asta înseamnă civilizație. Și apropo: nimeni nu ia mai multe”, a scris Adriana pe pagina de Facebook.

Toţi austriecii sunt obligați să poarte măşti când sunt la cumpărături, a anunţat guvernul austriac, în cadrul celor mai recente măsuri destinate luptei împotriva noului coronavirus.

Supermarketurile din Austria au primit măști de protecție, iar fiecare cumpărător primește câte o mască la intrarea în magazin. 

 

Sebastian Kurz: „Purtarea măştilor va deveni obligatorie”

 

„Pe termen mediu, purtarea măştilor va deveni obligatorie în situaţiile în care oamenii intră în contact strâns”, a declarat cancelarul Sebastian Kurz într-o conferinţă de presă.

Numarul de noi infectari cu coronavirus a crescut cu 270, ajungându-se duminică la un total de 11.897 de cazuri în Austria, care a raportat însă mai multe recuperări decat pacienți nou diagnosticați și un număr în scadere de persoane la terapie intensivă. Numarul total al deceselor cauzate de coronavirus in Austria a ajuns, ieri, la 204.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel