Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Accident pe autostradă, produs de un șofer român care a adormit la volan. Un camion s-a răsturnat
WhatsApp
Un șofer român care se afla la volanul unei dube a adormit, miercuri dimineață, în timp ce se deplasa pe Autostrada A8 și s-a izbit de camionul care circula în fața lui. În urma impactului, camionul s-a răsturnat, iar șoferul bosniac a fost rănit.   
Austria. Accident pe autostradă, produs de un șofer român, care a adormit la volan. Un camion s-a răsturnat

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 05.20. Potrivit publicației nachrichten.at, un șofer bosniac în vârstă de 63 de ani se deplasa pe A8, spre Passau. În spatele camionului condus de bosniac circula o dubă condusă de un român de 23 de ani, care ulterior le-a spus oamenilor legii că a adormit la volan.  

Într-o fracțiune de secundă, românul s-a izbit cu duba de spatele camionului, făcându-l pe șofer să piardă controlul volanului. 

Camionul a intrat cu o roată în șanț, fiind aruncat înapoi pe șosea și în cele din urmă, s-a răsturnat pe o parte. Șoferul român de 23 de ani s-a oprit cu duba pe banda de urgență.

În urma accidentului, șoferul camionului a fost rănit ușor și a fost transportat cu ambulanța la spital. Traficul în zona în care s-a petrecut accidentul a fost închis timp de două ore pentru curățirea părții carosabile.

Un alt accident de circulație îngrozitor a avut loc pe 7 marie, la Paldau, districtul Südoststeiermark din statul austriac Stiria. O româncă de 30 de ani s-a izbit cu mașina într-un camion care venea din sens opus pe L 201. Din păcate, orice ajutor a venit prea târziu pentru femeie. 

 

Austria. Româncă, moartă după un accident teribil: A intrat cu mașina într-un camion

 

Încă nu se cunoaște cu exactitate cursul accidentului, deocamdată polițiștii nu au putut vorbi decât cu șoferul de camion, în vârstă de 61 de ani, din Graz, Austria. Bărbatul a declarat că își conducea vehiculul pe L 201 din Feldbach în direcția Gleisdorf. La Unterstorcha a observat o coloană de mai multe vehicule care se apropie.

Dintr-o dată o mașină a intrat pe banda lui, bărbatul nu a mai putut reacționa la timp și a avut loc o coliziune. Un localnic a anunțat imediat serviciile de urgență. Șoferul camionului, al cărui vehicul s-a oprit pe o pajiște, a fost dus la Spitalul Regional Feldbach după acordarea primului ajutor cu răni ușoare. 

Pentru românca de 30 de ani, care era rezidentă în Stiria de Sud-Est, orice ajutor a venit prea târziu. Medicul de urgență nu a putut decât să constate decesul ei. Poliția caută acum cu martori la accident. În special, toți șoferii coloanei ar trebui să contacteze Inspectoratul de Poliție Feldbach la 059133/6120.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel