Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atac armat la Strasbourg. Autorul, de negăsit
WhatsApp
Căutările presupusului autor al atacului în Piaţa de Crăciun, marţi seara, la Strasbourg, continuă și astăzi.

Poliţia naţională franceză a lansat un apel către martori în vederea găsirii celui mai căutat om în Franţa, presupusul autor al acestui atentat - care s-a soldat cu doi morţi şi un rănit în moarte cerebrală şi alţi 12 răniţi.

Citește și Atac armat la Strasbourg. BILANȚ OFICIAL: 3 persoane ucise și 12 rănite

„Atenţie, individ periculos, nu interveniţi singuri”, a avertizat poliţia, descriind un bărbat înalt de 1,80 metri, cu „pielea mată”, „corpolenţă normală” şi „un semn pe frunte”. Orice persoană care deţine „informaţii ce permit localizarea sa” este îndemnată să sune la 197.

Ce se știe despre agresor

Toate instituţiile culturale şi sportive din oraş urmau să redeschidă astăzi. O rugăciune ecumenică este prevăzută la ora locală 18.00 (19.00, ora României) la catedrală.

În Palce Kléber, locuitori au început să aducă omagiu victimelor, prin inscripţii „Je suis Strasbourg” (n.r. - „Eu sunt Strasbourg"), lumânări şi petale de trandafir.

Citește și Atentat Strasbourg. El este ATACATORUL

Născut la Strasbourg şi având pe numele său o fişă „S” (siguranţa statului) din cauza radicalizării islamiste, Cherif Chekatt, în vârstă de 29 de ani, are un trecut judiciar greu, cu nu mai puţin de 27 de condamnări, arată Digi24.

El este suspectat că a deschis focul, marţi seara, cu puţin înainte de ora locală 20.00 (21.00, ora României), pe străzi comerciale din centrul istoric al Strasbourgului, la câţiva metri de marele Pom de Crăciun din celebra Piaţă de Crăciun.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel