Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Trei tineri au fost înjunghiați în stradă. Poliția încă îl caută pe atacator
WhatsApp
Trei persoane au fost înjunghiate și au ajuns la spital cu răni grave, în apropiere de stația Harrow and Wealdstone - Londra.    

Incidentul a avut loc ieri seară, iar în urma acestuia, un bărbat, de 21 de ani, luptă pentru viață și alți doi băieți de 14 si 16 ani, au ajuns la spital după un triplu atac cu cuțitul. Toți trei au fost transportați de urgență la un spital din vestul Londrei, unde bărbatul rămâne în stare critică.

Victimele au fost înjunghiate în Wealdstone High Street în jurul orei 19:00 în seara de 30 noiembrie. Ofițerii Poliției Metropolitane au intervenit alături de paramedicii Serviciului de Ambulanță din Londra și au găsit doi băieți, de 14 și 16 ani, care fuseseră înjunghiați.

Aceștia au fost transportați de urgență la un spital din vestul Londrei, unde rănile lor au fost evaluate. Astfel, cadrele medicale au stabilit că viața acestora nu este pusă în pericol.

 

Un bărbat se luptă pentru viață în spital, după ce a fost înjunghiat

 

La scurt timp după aceea, o a treia victimă, un bărbat de 21 de ani, a fost găsită în fața gării Harrow and Wealdstone. De asemenea, și acesta fusese înjunghiat.

Cu toate acestea, situația sa este mai gravă decât cea a adolescenților, astfel că tânărul se află în stare critică și se luptă pentru viața sa într-un spital din vestul Londrei.

În urma incidentului, polițiștii au deschis o anchetă care este în curs de desfășurare. O înregistrare video distribuită de Harrow Online arată mai multe mașini de poliție prezente la locul faptei, în urma triplei înjunghieri, scrie My London.

 

Român în drum spre Franța, tăiat și înjunghiat de un individ mascat, într-o parcare din Austria

 

Un caz asemănător a avut loc recent, victima fiind, de această dată, un român. Astfel, o patrulă de poliție a fost chemată la o benzinărie din Loosdorf. Motivul apelului la 911: un tânăr român avea mai multe răni, după ce a fost atacat cu un cuțit de un individ mascat.

Românul a fost înjunghiat la benzinăria Loosdorf (districtul Melk). Atacul ar fi avut loc într-o zonă de odihnă din apropiere de Alland (districtul Baden). Ajunși la fața locului, agenții de poliție au constatat că victima, un tânăr, cetățean român, de 21 de ani, care se afla în drum spre Franța, prezenta o rană prin înjunghiere pe partea stângă a corpului în zona stomacului și o rană la cap.

Când polițiștii l-au întrebat cum au apărut rănile, românul a declarat că, în jurul orele 21.00, el și pasagerul aflat în mașina sa au făcut o pauză în benzinărie. Iar la miezul nopții a fost atacat fără motiv de un individ mascat, cu un cuțit. Victima a fost înjunghiată cel puțin o dată în stomac pe partea stângă a corpului, relatează noen.at.

Românul și pasagerul său au reușit să fugă și să cheme salvarea la Loosdorf. Tânărul de 21 de ani nu a dorit ulterior să participe la un interogatoriu al poliției. 

Un alt șofer român a fost găsit mort lângă microbuzul său, în Germania.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel