Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Taximetrist român, UCIS de șase adolescenți. Gabriel lucra în Londra să strângă bani de nuntă
WhatsApp
Ucigașii taximetristului român din Londra au fost trimiși în judecată, la aproape trei luni de la oribila faptă. Este vorba de șase tineri cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani. 
Gabriel, taximetristul român din Londra ucis de șase adolescenți (Sursa: Metropolitan Police via Evening Standard)

Gabriel, un român în vârstă de 37 de ani care lucra ca taximetrist în Londra, a fost găsit mort în mașina sa, pe 17 februarie, în cartierul Tottenham. Bărbatul a fost înjunghiat, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el, românul pierzându-şi viaţa din cauza hemoragiei masive. Şase adolescenţi cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani au fost trimişi acum în judecată în legătură cu uciderea sa.

Tinerii plănuiau să fure mașini, însă românul și-a dat seama 

 

Potrivit publicației Evening Standard, ancheta a scos la iveală că cei şase intenţionau, în ziua respectivă, să fure maşinile mai multor taximetrişti. Gabriel şi-a dat seama că ceva nu este în regulă astfel că a încercat să dejoace planul adolescenţilor, iar pentru asta a fost înjunghiat mortal.

Gabriel muncea în străinătate pentru a strânge bani de nuntă. El urma să-şi unească destinul cu aleasa inimii spre sfârşitul acestui an.

În fața instanței vor apărea un adolescent de 15 ani, trei adolescenţi de câte 16 ani şi câte un tânăr de 17 şi 18 ani. Toţi cei şase rămân în custodia poliției cel puţin până la următorul termen al procesului.

Pe lângă acuzaţiile de furt, crimă şi complicitate la crimă, toate legate de moartea lui Gabriel, trei dintre tinerii arestați sunt acuzaţi şi de comiterea altor infracţiuni. Doi dintre ei sunt acuzaţi că au furat telefonul unei copile, în aceeaşi zi, iar tânărul de 15 ani este acuzat de tăinuire pentru că a acceptat să păstreze telefonul furat de ceilalţi.

gabriel-taximetrist-roman-londra-ucis-de-sase-adolescenti-2

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel